Întrebări informative

O parte dintre întrebările frecvente

Nu este recomandat un regim alimentar strict pentru a ajunge la greutatea dorită fără o consultație medicală specializată efectuată în prealabil.

Fiecare persoană are un metabolism diferit iar un diagnostic exact poate fi pus numai după o analiză aprofundată.

În vederea unei programări pentru o consultație efectuată de către un specialist ne puteți contacta folosind formularul de contact alăturat.

Prin natura lor, produsele nu pot fi returnate. Fie că achiziționați un produs real din gama suplimentelor alimentare sau cumpărați un produs virtual, particularizat conform datelor introduse din categoria dietelor vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:

Dacă produsul virtual a fost achiziționat dar nu a fost descărcat iar dumneavoastră luați legătura cu unul dintre operatorii noștri și acesta anulează descărcarea produsului virtual, banii vă vor fi virați în cont conform detaliilor prevăzute în secțiunea RETURNĂRI.

Dacă produsele fizice comandate nu au fost livrate, se pot face modificări de comandă, inclusiv anularea acesteia fără niciun cost suplimentar conform detaliilor menționate în secțiunea RETURNĂRI.

Deși facem tot ce se poate pentru a asigura un stoc permanent al produselor din gama Therapy Diet, uneori, datorită succesului pe care produsele noastre îl au, pentru o perioadă scurtă de timp este posibil ca anumite repere să nu fie disponibile. Operatorul care vă procesează comanda vă va oferi informațiile necesare legate de acest aspect.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE?

Contactați-ne pentru orice întrebare sau sugestie sau sunați în call center la +40 748 312 893