Ai grijă de tine

și de cei dragi ție!

Misiunea Therapy Diet este de a promova si sustine un stil de viata sanatos prin solutii de nutritie din ingrediente naturale, adaptate stilului de viata contemporan.

Impreuna cu nutritionistii nostri am dezvoltat planuri alimentare si produse din ingrediente naturale care te vor ajuta sa deprinzi si sa sustii timp indelungat obiceiuri alimentare bune pentru sanatatea ta si pentru aspectul fizic pe care ti-l doresti.

In general dietele ofera rezultate pe termen scurt. Aproape de fiecare data, la sfarsitul dietei stricte se reinstaleaza si vechile obiceiuri alimentare. Astfel, incet si sigur, dispar rezultatele pe care le-ai obtinut cu multe renuntari si efort, cu un impact negativ aspura starii tale emotionale si al aspectului fizic.

Therapy Diet iti propune un stil de viata sanatos si echilibrat, pe care tu sa il poti urma zi de zi, iar dobandirea obiceiurilor alimentare bune pentru tine sa fie o calatorie placuta, usor de urmat, cu alegeri alimentare sanatoase pentru tine, astfel incat sa te simti minunat si sa radiezi incredere si multumire de sine!

Promisiunea noastra este ca iti vom fi alaturi in calatoria ta spre un stil de viata alimentar care iti va aduce satisfactie si va face sa te simti atat de bine. Iar silueta, va fi mereu acceea pe care ti-o doresti!

O dietă. Un stil de viață.

Planurile alimentare pe care ti le propunem au fost dezvoltate și perfecționate in timp de către specialiștii nutriționiști de la Therapy Diet, astfel incat tu sa iti poti atinge obiectivele.

Poate ca esti o persoana sedentara si doresti sa iti schimbi semnificativ stilul de viata, sau dimpotriva esti o fire activa si doresti sa pierzi doar cateva kilograme pentru sezonul estival. Poate ca ca esti o fire sportiva si nu ai nevoie decat de un pic de inspiratie alimentara pentru a iti pastra silueta si statea de bine pe care le-ai dobandit deja.

Indiferent de obiectivele tale, cu produsele si planurile alimentare Therapy Diet iti vei atinge obiectivele mai usor si vei fi cu un pas mai aproape de un stil de viata alimentara sanatos pe care sa il poti sustine pe termen lung.

 • dorești să scapi de grăsimea în plus pentru a avea un aspect mai atrăgător?
 • ai încercat tot felul de scheme de diete și nu au avut efect?
 • nu-ți place ce vezi în oglindă?
 • îți este greu să reziști tentațiilor alimentare?
 • te stresează gândul că nu știi ce să mai mănânci fără să te îngrași mai mult decât dorești?

În lumea nutriției există numeroase legende (o dietă presupune alimente scumpe, uneori greu de procurat), există sfaturi incomplete și foarte multe idei complet greșite sau preconcepute.

Foarte multe sfaturi eronate sunt date de persoane care își dau cu părerea ce a funcționat sau nu în cazul lor, pe termen scurt, bazându-se pe “sfaturile practice” a tot felul de vedete sau influenceri.

O alimentație corectă nu trebuie să fie un chin și în niciun caz nu trebuie să genereze frustrări sau să implice costuri ridicate.

Formula pe care ți-o propunem a ținut cont de punctele slabe întâlnite în cadrul unor regimuri alimentare sau diete neperformante.

 • îți construiești dieta după bunul plac
 • ai o listă generoasă de alimente din care îți poți face combinația dorită
 • sistem ușor de păstrare a evidenței
 • nu stai înfometat(ă)
 • nu trebuie să calculezi calorii
 • mănânci corect și... slăbești

O parte dintre beneficiarii programului nostru

O calatorie la capatul careia iti vei regasi starea de bine si silueta pe care le doresti!

Dupa primele cateva zile vei observa primele semne ale unei schimbari in bine.

Dupa o saptamana vei descoperi că starea ta de bine crește natural si vei simti cum dispar primele kilograme. Fără un efort nefiresc și fără să te chinui să faci față poftelor, fără mustrări de conștiință, fara sa te invinovatesti. Pentru mai puțin decât prețul unui prânz în oraș ai acum posibilitatea de a descoperi o formulă care va raspunde nevoilor tale si te va ghida catre un stil de viata pe care ti-l doresti.

Acum ai posibilitatea să te convingi că împreună cu Therapy Diet poți avea aspectul droit si o stare de spirit care va radia incredere si implinire.
Beneficiaza de reducerea de sezon la dieta care ti se potriveste!

Stilul tău, dieta ta

Dieta ta personalizată pentru sporturi de performanță

49,0 lei
Dieta ta personalizată pentru sporturi de performanță

Dieta ta personalizată pentru un antrenament intensiv

49,0 lei
Dieta ta personalizată pentru un antrenament intensiv

Dieta ta personalizată pentru un antrenament mediu

49,0 lei
Dieta ta personalizată pentru un antrenament mediu

Dieta ta personalizată pentru un antrenament ușor

49,0 lei
Dieta ta personalizată pentru un antrenament ușor

Dieta ta personalizată pentru un stil de viață puțin activ

49,0 lei
Dieta ta personalizată pentru un stil de viață puțin activ